VILA U KANADI

Pogledajte u kakvoj su raskoši blagdane proveli Meghan Markle, princ Harry i maleni Archie

30.12.2019 u 15:33

Bionic
Reading

Kako bi svoj prvi obiteljski Božić s malenim Archiejem proveli u intimi, bezbrižnoj igri i ljubavi, skriveni od neželjenih pogleda, vojvode od Sussexa potegnuli su do Kanade i iskeširali nekoliko milijuna za vilu misterioznog tajkuna

Na iznenađenje mnogih, princ Harry početkom je prosinca donio odluku da će blagdane provesti daleko od vlastite kraljevske obitelji i time prekinuo stoljetnu tradiciju slavlja Božića u Sandringhamu.

Zajedno sa suprugom Meghan Markle i sinčićem Archiejem otputovao je u Kanadu gdje se tročlanoj obitelji pridružila i punica Doria Ragland. Mlada obitelj blagdane je provela na 14 milijuna vrijednom imanju javnosti nepoznatog tajkuna koja odiše luksuzom. Imanje smješteno na otoku Vancouver nedaleko od grada Vancouvera privuklo je vojvode zbog svog skrivenog položaja koji nije lako dostupan te im je tako pružio dugo željeni mir i privatnost.

  • +5
Kuća u Kanadi- princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Vila je uređena ubaroknom stilu s mnogo kičastih detalja, umjetnina i starina te u njoj prevladava drveni masivni namještaj. Posebnost daje centralni dnevni boravak s velikim kaminom koji daje ugođaj u ove zimske blagdanske dane. Tu je i prostrana kuhinja spojena s blagovaonicom i još dvije dnevne sobe, a na katu su smještene spavaonice s privatnim kupaonicama.

Bogati i raznoliko uređen vrt okružuje cijelu kuću, a unutar imanja je i zimski vrt u staklenim stijenama. Cijela vila zaštićena je sa svih strana, tu su privatni zaštitari i sigurnosne kamere koji omogućuju boravak kraljevskih članova u ovoj stranoj zemlji.