jesu li u pitanju nevolje?

Princ Albert na Bal ruža stigao bez Charlene kojoj ni traga ni glasa: Pokušava li palača nešto zataškati?

27.03.2023 u 15:15

  • +7

Princ Albert na Balu ruža

Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Huitel. / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

U subotu navečer održan je jedan od najvrjednijih događaja u Monaku - Bal ruža. Uz okupljenu elitu i članove kraljevske obitelji, stigao je i princ Albert, no njegova supruga Charlene nije stigla na druženje. S obzirom da Charlene nije propustila nijedan Bal od 2014. godine, ponovno se javljaju sumnje u stabilnost braka

Bal ruža jedan je od najvažnijih događaja u godišnjem rasporedu monaške kraljevske obitelji iz jednog posebnog razloga - Grace Kelly.

Dvorana Salle des Étoiles u Sporting Monte-Carlu ove je subote bila ukrašena za dobrotvornu večer u kojoj Grimaldijevi odaju počast sjećanju na princezu Grace, jer događaj promovira zaklada koja stvoreno kako bi se čuvala uspomena na prerano preminulu princezu.

Princeza Caroline od Hannovera bila je domaćica svečanog događanja, a podršku su joj pružila njezina djeca. Prvi su stigli Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo, a nekoliko minuta kasnije pojavila se Carlota Casiraghi, koja je došla bez Dimitrija Rassama, zatim su stigli Andrea Casiraghi i Tatiana Santo Domingo te Alexandra iz Hannovera s Benom-Sylvesterom Strautmannom, s kojim je prvi put pozirala prošle godine na Balu ruža.

Princ Albert na druženju je proveo vrijeme sa sestrom jer njegovoj supruzi nije bilo ni traga ni glasa. Princeza Charlene od Monaka nije dopratila svog supruga, premda su u petak demantirali glasine o razvodu braka.

  • +10
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Princ Albert i princeza Charlene u petak su prisustvovali dodjeli nagrada vrijednim ženama koje su obilježile ovu godinu, a mnoge je iznenadila činjenica da princeza nosi vjenčani prsten, unatoč nagađanjima da ga u posljednje vrijeme ne nosi. Posljednjih tjedana bila su sve glasnija šuškanja o njihovom razvodu, a ovaj događaj trebao je sve uvjeriti kako nema razloga za sumnje o rastavi. Ipak, Bal ruža opet je pokrenuo glasine.

Tijekom večeri okupila se cijela obitelj i elitni uzvanici, a na zabavi s temom Bollywood održana je dražba skulptura i slika, a prikupljen novac bit će doniran u humanitarne projekte koje provodi Zaklada princeze Grace.

  • +10
Bal de la Rose u Monte Carlu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia