PRIJATELJSKI ODNOS

Prije svega roditelji: Bivši holivudski supružnici pokazali kako se treba ponašati nakon razvoda

04.02.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Unatoč bolnoj rastavi koja je u proljeće prošle godine uslijedila nakon 12 godina braka, Ben Affleck i Jennifer Garner ostali su u pristojnim i prijateljskim odnosima zbog dobrobiti svoje troje zajedničke djece

Holivudski glumci Ben Affleck i Jennifer Garner bez obzira na razvod i prestanak ljubavi nisu dozvolili da se to odrazi na njihovu djecu, pa sve važne događaje pokušavaju provesti kao obitelj i na okupu.

Jedna od takvih prigoda bila je i košarkaška utakmica šestogodišnjeg Samuela, u Los Angelesu ovog vikenda.

Samo zbog toga, Ben je doletio iz New Yorka gdje posljednjih pola godine živi s novom djevojkom, producenticom Lindsay Shookus.

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivši supružnici izgledali su opušteno prilikom izlaska sa školskih terena, a unatoč brojnim okupljenim paparazzi fotografima nisu djelovali nervozno.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok je 45-godišnja Jennifer nosila ležerno izdanje, te je traperice uparila s mekim puloverom i velikom kožnom torbom, kako bi u nju stale sve potrebne stvari za njezina sina, Ben je pokazao kako je proteklih mjeseci radio na svojoj figuri.

Podsjetimo, glumac je nedavno otvoreno priznao kako se godinama borio s problemom alkoholizma, a potom redovito krenuo na terapije.

Iako par još uvijek dijeli skrbništvo nad 12-godišnjom Violet, tri godine mlađom Seraphinom i šestogodišnjim Samuelom, strani mediji donose kako je Jennifer nedavno sudu predala zahtjev za potpunim skrbništvom nad svo troje djece, no odluka još nije donesena.

  • +2
Jennifer Garner s kćerkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Do tada će glumački kolege koji su u braku proveli dugih 12 godina zajedno sudjelovati u roditeljstvu i odgoju svojih mališana.

'Mi se vrlo dobro slažemo i to nam nije nikakav problem. Prijatelji smo i možemo sve uskladiti', rekla je nedavno lijepa glumica.