'POSLJEDNJA PRILIKA ZA LJEPOTU'

Prije odlaska pod nož pogledajte savjete TLC kanala

26.11.2013 u 13:11

Bionic
Reading

Posljedice mnogih nepromišljenih kozmetičkih i neprofesionalnih estetskih zahva­ta ostavljaju trajne i neugodne posljedice. Emisija 'Posljednja prilika za ljepo­tu' pomaže klijentima koji su proživjeli takva iskustva stručnim savjetima, lijeko­vima i zahvatima koji su nužni kako bi osobe mogle nastaviti normalan život

Dermatologinja dr. Sam Vijh Bunting, estetski kirurg dr. Vik Vijh profesionalna frizerska Skyler McDonald čine ekipu 'Posljednje prilike za ljepotu'. Oni pomažu klijentima kako da krenu naprijed i ublaže posljedice neuspjelih postupaka. Seri­ja donosi priče običnih ljudi koji prolaze agoniju i različite neugodnosti zbog svo­jih nesretnih odluka.

Ako razmišljate o estetskoj operaciji, prije nego što krenete pod nož, morate biti svjesni određenih činjenica, a doktor Vik Vijh, proslavljeni kirurg iz TLC serijala 'Posljednja prilika za ljepotu' objašnjava četiri ključne stvari oko kojih morate do­nijeti odluku

1. Morate odlučiti što točno želite. Želite promijeniti svoj nos, primjerice. Ali morate točno znati kako ga želite promijeniti.
2. Morate znati zašto to želite. Vi sami, zbog sebe. Na estetsku operaciju ne idete zbog nekog drugog, ni za nekog drugog.
3. Morate biti sigurni da je ono što želite razuman i izvediv postupak. Jer og­romne grudi su izvediv, ali potpuno nerazuman postupak. Jedna­ko tako postoje želje koje su razumne, ali su zbog oblika ili kon­stitucije operativno neizvedive.
4. Morate odabrati provjerenog kirurga i s njim temeljito proći spomenute tri točke, i apsolutno jasno definirati svoje želje i kirurške mogućnosti kako bi se sve opasnosti i eventualne komplikacije svele na minimum.

'Posljednja prilika za ljepotu' počinje s emitiranjem od četvrtka, 28. studenog u 21 sat na TLC kanalu.