I DALJE NA RATNOJ NOZI

Protokol je posvađanoj braći išao na ruku: Princ Harry i Meghan Markle uspješno su izbjegli princa Williama i Kate Middleton

03.06.2022 u 13:50

Bionic
Reading

U petak je u katedrali svetog Pavla u Londonu održana misa u čast kraljici Elizabeti II i njezinoj 70 godina dugoj vladavini. Kraljica, koja iz zdravstvenih razloga bila primorana pratiti cijelu procesiju iz palače putem ekrana, na vrijeme se pobrinula za protokol. Učinila je sve kako bi njezini posvađani unuci bili dovoljno daleko jedan od drugoga

Iako smo na svim dosadašnjim crvenim događanjima u Britaniji vojvode od Sussexa mogli vidjeti smještene prema hijerarhiji odmah iza starijih vojvoda od Cambridgea, ovoga puta to nije bio slučaj.

Nije dugo trebalo da svi primijete kako su Meghan Markle i princ Harry ovoga puta dobili mjesta na potpuno suprotnoj strani crkve, dovoljno daleko od princa Williama i Kate Middleton, s kojima već nekoliko godina ne mogu uspostaviti dobar odnos.

Oba brata pojavila se su se dobro raspoložena pred katedralom, u pratnji svojih lijepih i dotjeranih supruga, ali i drugi dan proslave kraljičina platinastog jubileja uspjeli su izbjeći zajedničko pojavljivanje pred medijima.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: London News Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia
  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Dunham / Avalon / Profimedia