BIVŠA MANEKENKA

Prije deset godina ugradila je silikone, a danas zbog toga žali: Chrissy Teigen otkrila da nakon karantene odlazi pod nož

31.03.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Kako bi ustabilila svoju karijeru modela i podigla samopouzdanje pozirajući u minijaturnim kupaćim kostimima, Chrissy Teigen prije desetak je godina odlučila ugraditi silikone u svoje grudi. Danas zbog toga žali i jedva ih čeka ukloniti

U najnovijoj Instagram objavi nekadašnja manekenka Chrissy Teigen vratila se deset godina unatrag, u vrijeme kada je žarila i palila modnim pisama. Vidno mlađa i zategnutija Teigen na fotografiji pozira u bijelom kupaćem kostimu koji slavi njezine bujne obline.

'Sretna deseta godišnjica mojim grudima i počivali u miru ovi zubi', napisala je šaljiva supruga glazbenika Johna Legenda. Kao i uvijek, Chrissy je i ovu situaciju okrenula na humor.

Međutim, u komentarima je priznala da priželjkuje operacijski zahvat u kojem bi uklonila silikone iz svojih grudi.

'Već sam imala u planu otići na zahvat, ali onda se pojavio koronavirus, pa kažu da sada nije pravo vrijeme za to', našalila se u nastavku.

O istoj je temi Teigen pričala nedavno za britanski magazin Glamour rekavši:

'Da, prije desetak godina otišla sam operaciju grudi. Bilo je to u mojim ranim 20-ima. Učinila sam to da bih podigla samopouzdanje i bolje se osjećala dok poziram u bikinijima i donjem rublju za razne magazine ili na pisti. Onda su došla djeca i moje tijelo se promijenilo. Mlijeko i dojenje promijenili su moje grudi. Danas bih rado izvadila silikone i eventualno podigla grudi da ljepše stoje'.

Međutim, dodala je da nije sigurna u zahvat podizanja grudi, jer ne bi voljela da joj se dogode komplikacije u operacijskoj sali.

'Sada kada sam majka, mnogo sam opreznija. Ne bih htjela umrijeti zbog operacije uljepšavanja grudi.'