LJETNI LOOK

U bijelom od glave do pete: Kendall Jenner pokazala trbušnjake na kojima joj svi mogu pozavidjeti

14.08.2020 u 12:31

Bionic
Reading

Kendall Jenner, 24-godišnja članica klana Kardashian-Jenner za razliku od svoje mlađe sestre Kylie ne voli modna pretjerivanja te bira kombinacije koje su najčešće inspirirane minimalizmom

Za mnoge je zaljubljenicu u modu bijela moda omiljeni ljetni odabir, a osim što se u bijelim kombinacijama vrućine lakše podnose, svaku kombinaciju čine i skupljom nego što je.

Sve to dobro zna poznata manekenka i mlađa sestra Kim, Kourtney i Khloe Karadashian koja se prošetala Los Angelesom u bijelom od glave do pete.

  • +2
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: NYP/ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

All white stajling odlično je pristajao Kendall koja gradi uspješnu karijeru kao jedna od najtraženijih manekenki.

U bijelom kratkom topu i hlačama, tamnokosa ljepotica je otkrila vitki struk i kao isklesane trbušnjake. Efektan ljetni outftit nadogradila je s dva dobro odabrana modna detalja: bijelim tenisicama Adidas Yeezy, rezultatom kolaboracije supruga svoje sestre Kim, Kanye Westa i poznatog sportskog brenda.

Stajling je dodatno zaokružila retro sunčanim naočalima minijaturnih okvira i naravno, maskom.

Inače, već se neko vrijeme nagađa kako je nova ljubav manekenske zvijezde košarkaš Phoenix Sunsa, 23-godišnji Devin Booker, no mlada ljepotica te spekulacije nije potvrdila niti opovrgnula. Par je prvi puta viđen u travnju kad su i krenula šuškanja o njihovoj vezi.

Mediji su Kendall ranije dovodili u vezu i s NBA zvijezdama Benom Simmonsom i Blakeom Griffinom.