OMID SCOBIE

Prijatelj Meghan Markle ponovno dolijeva ulje na vatru i baca optužbe na račun kraljevske obitelji, ali i tvrdi - ona se ipak vraća u Veliku Britaniju

18.06.2021 u 21:35

Bionic
Reading

Autor njihove biografije 'Finding Freedom' i bliski prijatelj Meghan Markle, Omid Scobie, posljednjim bi izjavama ponovno mogao uzburkati odnose u kraljevskoj obitelji, no, on zbog toga čini se ne mari

Omid Scobie, prijatelj Meghan Markle, ponovno je opleo po kraljevskoj obitelji tvrdeći kako pojedinci nisu samo jednom imali rasistički ispad i spomenuli boju kože malenog Archieja čak i prije njegovog rođenja, već su to napravili u nekoliko navrata. Isto tako otkrio je i kako vojvotkinja od Sussexa ipak želi otići sa suprugom natrag u Veliku Britaniju i biti mu potpora idućeg ljeta kada će kraljica slaviti svoj jubilej.

Razlog zašto ne namjerava otputovati već sada, na otkrivanje statuee princeze Diane, krije se u tome što je tek rodila svoj drugo dijete, djevojčicu Lilibet Dianu.

Omiljeni novinar Sussexovih i koautor njihove biografije 'Finding Freedom' o svemu je tome govorio na jednom događanju održanom u Londonu, gdje je svojim izjavama dodatno dolio ulje na vatru, izrekavši komentare na račun kraljice, ali i princu Williamu. On je tako ustvrdio da je Harryjeva obitelj itekako dobro znali kako su ti njihovi rasistički komentari ružni, no nisu se ni najmanje obazirali na prigovore koje su im uputili Meghan i Harry.

  • +25
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Isto tako rekao je kako se sve dodatno zakompliciralo kada su Harry i Meghan shvatili da nema samo jedan član kraljevske obitelji 'problema' s time kakva će po rođenju biti Archijeva boja kože. Iako je on upoznat s time tko je to izrekao, smatra kako nije na njemu da o tome javno govori, već da se s time moraju suočiti Sussexovi i sve ispričati.