NAJVEĆA PODRŠKA

Brat Taylor Swift i Ryan Reynolds ovim su potezom jasno dali do znanja na čijoj su strani

21.04.2023 u 11:43

Bionic
Reading

Šest godina veze bačeno je u vjetar, Taylor Swift visoko uzdignut glave ide dalje i to s velikim vjetrom u leđima - obitelji i dragim prijateljima koji su joj najveća podrška nakon prekida od Joea Alwina

Postoji li bolji način da pokažete čiju stranu u svijetu slavnih držite od one koju pokazujete na društvenim mrežama? Ako pitate Austina Swifta, brata Taylor Swift, i glumca Ryana Reynoldsa, ne postoji. Nakon što je 33-godišnja Taylor Swift prekinula šestogodišnju vezu s godinu mlađim Joeom Alwynom, njih dvojica odlučila su otpratiti glumca sa Instagrama, stisnuvši jednostavno - unlike.

Takva podrška ne treba čuditi, budući da je Taylor Swift bliska prijateljica s Reynoldsovom suprugom Blake Lively, a upravo su njih troje viđeni ovih dana na izlasku iz jednog njujorškog restorana, gdje ju je bračni par izveo kako bi zaboravila na prekid.

Ranije ovog mjeseca za magazin People je potvrđeno kako su Taylor Swift i Joe Alwyn prekinuli svoju šest godina dugu vezu, da bi nedugo potom izvor blizak njima otkrio kako je do prekida došlo zbog 'razlike u njihovim osobnostima'.

  • +2
Taylor Swift, Joe Alwyn Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Imali su teških trenutaka i prije, no uvijek su nekako uspjeli riješiti stvari. Zbog toga su njihovi prijatelji mislili da će samo neko vrijeme biti razdvojeni i da će na kraju ponovno biti zajedno', dodao je izvor.

Nakon svega, Taylor Swift fokusirala se na karijeru, a u lošim trenucima za nju su uvijek tu dragi i bliski prijatelji koji joj pomažu da što lakše prebrodi prekid. Upravo potez Ryana Reynoldsa, da otprati na Instagramu Alwyna, najbolji je dokaz da su prijatelji tu za nju.