milly alcock

Pretjerala s pićem i postala viralni hit: Zvijezda 'Zmajeve kuće' ukrala show na dodjeli Zlatnih globusa

11.01.2023 u 21:38

Bionic
Reading

Brojne gledatelje 80. dodjele Zlatnih globusa mlađahna zvijezda ‘Zmajeve kuće’ ostavila je zatečenim svojim ponašanjem dok je redatelj serije, Miguel Sapochnik, na pozornici držao pobjednički govor

Prequel ‘Igre prijestolja’ osvojio je kipić zlatnog globusa u kategoriji 'Najbolje dramske serije' na jubilarnom, 80. izdanju dodjele, no ovo priznanje završilo je u sjeni iznimno veselog raspoloženja jedne od glavnih zvijezdi serije.

  • +2
Emma D'Arcy, Miguel Sapochnik i Milly Alcock Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Redatelju Miguelu Sapochniku tijekom uručenja kipića na pozornici se pridružila glumica Emma D’Arcy uz 22- godišnju Alcock, čije je ponašanje iza leđa redatelja bilo posebno zanimljivo gledateljima ispred malih ekrana.

Tijekom govora Sapochnika mlada australska glumica bila je nasmijana od uha do uha, a problem s ravnotežom riješila je pridržavanjem za kolegicu iz serije, Emmu D'Arcy.

‘Neka netko ovoj djevojci donese malo kruha’ ,‘Milly Alcock je pijana kao vrag na pozornici’, samo su neki od komentara gledatelja jubilarne dodjele Zlatnih globusa na društvenim mrežama.

Na veselo raspoloženje zabilježeno kamerama osvrnula se i sama glumica, na Instagram storyju podijelivši snimke i fotografije uz natpis ‘Ummmmm’.

U novoj hit seriji HBO-a Alcock je utjelovila mladu princezu Rhaenyru Targaryen, čiju odraslu verziju tumači britanska glumica Emma D’Arcy.

DODJELA ZLATNIH GLOBUSA

Senzacionalna izdanja: Pogledajte glamurozne kreacije slavnih ljepotica na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju