TATINI GENI

Preslatka snimka: Sinčić Marka Tolje već sad je pravi zabavljač

11.10.2021 u 16:57

Bionic
Reading

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana u veljači 2019. prvi su puta postali roditelji dječačića Mara, a omiljeni glazbenik odlično se snalazio u svim roditeljskim izazovima

Premda svoj obiteljski život ne dijeli tako često s javnosti, ipak ne može odoljeti da katkad ne objavi kakvu simpatičnu fotografiju s preslatkim mališanom.

Marko Tolja tako je na društvenim mrežama sve oduševio prizorom koji otapa srca - snimkom sinčića kako svira klavir i pjeva koju je nazvao: 'Jedna prava jesenska'.

Ova je objava s plavokosim raspjevanim dječačićem u kratkom roku skupila brojne lajkove, a komentara nije manjkalo.

'Hit', kratko je poručila glumica Nataša Janjić, a RTL-ova voditeljica Marijana Batinić raznježeno je napisala pored objave: 'Isuseeee umrit ću'.

Da u obitelji Tolja ne nedostaje zabave, pokazao je ponosni tata Marko koji je s malenim Marom isprobao i skate park na Jarunu.

  • +4
Marko Tolja Izvor: Profimedia / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

'Tony Hawk, spavaš li mirno!?', poručio je Marko pored snimke s Jaruna, a i za ovu je objavu u kratkom roku skupio više od 4 tisuće lajkova.

Inače, sa zagrebačkom ekonomisticom i bivšom manekenkom, pjevač se vjenčao u tajnosti 2018., a sretnu vijest tada je otkrio dizajnerski dvojac eNVy Room čiju je romantičnu haljinu Ana odjenula. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred stotinjak gostiju. Pjesmu 'Sve što nisam ja' koju je izveo na Zagrebačkom festivalu 2019. posvetio je trudnoj supruzi koja je u poodmakloj trudnoći snimala i spot.