ODMOR IZ SNOVA

Hvarska idila: Vanja Halilović ne može sakriti ljubavnu sreću

27.07.2017 u 10:00

Bionic
Reading

Poduzetnik Frane Barbieri i nekadašnja voditeljica Vanja Halilović trenutno uživaju na otoku Hvaru te ne mogu sakriti koliko su i nakon pet godina veze sretni i zaljubljeni. Pogledajte idiličan ljetni odmor poznatih zaručnika

Atraktivna bivša voditeljica Vanja Halilović, koja već petu godinu ljubi uspješnog poduzetnika Franu Barbierija, trenutno proživljava svoje najsretnije trenutke. Iako se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti na društvenim događanjima, ovoga puta fotografi su ih uhvatili na idiličnom ljetnom odmoru.

Naime par već tradicionalno ljetuje na jednom od naših najsunčanijih otoka, Hvaru

  • +5
Vanja Halilović i Frane Barbieri, Hvar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Viđeni su tako u poslijepodnevnom odlasku na plažu. Vanja je pritom obukla dugu maslinastu haljinu, dok se njezin zaručnik odlučio za ležerno izdanje plavih kratkih hlača i bijele casual majice, noseći na ramenu torbu sa svim potrebnim stvarima za kupanje.

Poznati par jednostavno nije mogao sakriti koliko se vole. Neprestanim poljupcima, zagrljajima i velikim osmijehom oboje su potvrdili da im ljubav i dalje cvjeta.

Nakon kratke šetnje lijepa 33-godišnjakinja i 47-godišnji Frane uputili su se na plažu ispred Laganini Lounge Bara u uvali Vinogradišće te su nastavili izmjenjivati nježnosti.