PRIJE 25 GODINA

Prepoznajete li uspješne hrvatske glumce na fotografiji iz studentskih dana

04.02.2018 u 15:34

Bionic
Reading

Goran Višnjić, koji se proslavio u Hollywoodu, pokazao je kako su on i njegovi kolege s fakulteta izgledali prije punih 25 godina, na prvoj godini studija

U šaljivoj Instagram objavi domaći glumac Goran Višnjić prisjetio se svojih početaka na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Bilo je to prije više od dva desetljeća, a tada je upoznao i svoje danas jednako uspješne kolege.

'Sretno s pronalaženjem mene na ovoj fotografiji. Ako uspijete molim vas recite mi što mislite koji sam ja. Koga još prepoznajete? Ovo je moj razred na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu s našim odličnim profesorom Tonkom Lonzom. Ovo je vjerojatno prva godina. Hvala Tariku Filipoviću što mi je ovo poslao. Mnogi poznati hrvatski glumci su na fotografiji, zabavite se prepoznavajući ih!', poručio je Višnjić.

Na fotografiji se može primijetiti Višnjić kako sjedi lijevo od profesora dok se s desne strane stisnuo Tarik, koji nije ostao bez komentara na ovu urnebesnu objavu.

'A baš si morao', napisao je Tarik ispod fotografije.

Osim njih na fotografiji možemo vidjeti i tada bitno drugačijeg Renea Bitorajca. Dok je mnogima prepoznatljiv upravo bez ijedne dlake na glavi, tada je nosio poludugu kosu i furao drugačiji imidž.

U najgornjem redu vidi se i Nina Violić u šarenoj dugoj haljini, zatim pored nje ozbiljna lica našla se Katarina Bistrović- Darvaš, a niz nastavlja uvijek zgodna Lucija Šerbedžija.

Nina Violić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Simpatično je vidjeti kako su istaknuti članovi hrvatskog glumišta izgledali puno prije nego li su ostvarili karijere, a zanimljivo je i kako se tadašnja moda polako vraća. Mnoge od glumica na slici odjevene su u trenutno najpopularnije modele traperica s visokim strukom ili pak ženstvene haljine midi dužine.

Frizura od predstave ostala a i nemoguce je skinuti maskaru .

Objavu dijeli Lucija Serbedzija (@lucijaserbedzija)

  • +24
Goran Višnjić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL