GLUMAČKA NADA

Prepoznajete li ovu ljepoticu iz turskih serija?

04.02.2013 u 13:02

Bionic
Reading

Lijepa Hazal Kaye dobila je ulogu u Sili sa samo 16 godina, a nakon toga se vinula u glumačke vode

Ovaj tjedan u seriji 'Sila' hrvatski će gledatelji vidjeti jedno poznato lice, i to ono mlade glumice Hazal Kaye. Perspektivna glumica hrvatskoj je publici poznata po ulozi plahe Nihal iz serije 'Strasti Orijenta'. Mlada Hazal je u toj seriji tumačila partnericu turskom Bradu Pittu, glumcu Kivancu Tatlitugu, a uloga u 'Sili' bila joj je prva u karijeri.

Svi njeni obožavatelji moći će na malim ekranima vidjeti kako je velika glumačka nada Turske izgledala u dobi od 16 godina. Hazal u 'Sili' tumači još jednu žrtvu običaja, mladu Berin koju će u zadnji tren od sigurne smrti spasiti Boran-aga.

Hazal u 'Strastima Orijenta'

Hazal se proslavila ulogom u 'Strastima Orijenta', a nakon toga snimila je nekoliko serija i filmova. Rođena je 1990. godine, a kao i glumac Mehmet Akif (Boran), navija za klub Besiktas. Bavila se baletom i svirala je violinu. U novije vrijeme Hazal je dobila dvije naslovne uloge u serijama 'Son Yaz-Balkanlar 1912' (2012) te 'Adını Feriha Koydum' (2011). Glumila je i u filmu 'Ay Büyürken Uyuyamam' s turskim Matthewom McConaugheyjem, glumcem Firatom Celikom kojeg publika pozna kao Mustafu iz 'Izgubljene časti'.