BESPRIJEKORNA FIGURA

Preplanula Brazilka pokazala istesane trbušnjake i duge noge kojima je osvojila šest godina mlađeg njemačkog vratara

09.06.2020 u 22:22

Bionic
Reading

Proslavljenu brazilsku manekenku Izabel Goulart paparazzi su snimili tijekom boravka u St. Tropezu, no umjesto u društvu zaručnika Kevina Trappa kako bi mnogi očekivali, Victorijina anđelica na ljetovanje se uputila u društvu argentinskog nogometaša Ezequiela Lavezzija te talijanskog nogometaša Marca Verrattija i njegove djevojke Jessice Aidi. Lijepa brineta zaustavljala je poglede u minijaturnoj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njene duge i vitke noge i istesane trbušnjake

Atraktivna Izabel Goulart nije prošla neprimijećeno na ulicama St. Tropeza u društvu nekolicine nogometaša i njihovih partnerica, no nigdje na vidiku nije bilo njezina zaručnika, njemačkog vratara Kevina Trappa u kojeg se zaljubila 2015. godine.

Mnoge je začudilo to što je slavna Brazilka na ljetovanje odlučila otići bez Trappa koji je na Instagramu objavio kako provodi kvalitetno vrijeme s obitelji.

35-godišnja manekenka je na ulicama St. Tropeza plijenila pažnju u vrućim traper hlačicama i bijelom crop topiću koji su u prvi plan stavili njezine duge noge i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge žene pozavidjele. Slavna ljepotica svakodnevno naporno vježba i vodi računa o svojoj prehrani, pa nimalo ne čudi to što je u tako dobroj formi.

  • +2
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brazilka je strogi režim vježbanja i prehrane usvojila davnih dana, a najviše su joj u tome pomogle predane pripreme za revije modnog brenda Victoria's Secret koje iziskuje velike napore. Tijekom boravka u karanteni slavna manekenka je ostajala u formi zahvaljujući boksanju i vježbama u kojima se služila isključivo vlastitim tijelom.

Lijepa brineta izolaciju je provela s Trappom u Parizu gdje je slavni vratar branio golove za klub Paris Saint-Germain. Novu sezonu nogometaš je potpisao za Eintracht Frankfurt pa se očekuje da će slavna ljepotica uskoro pridružiti svom odabraniku u Njemačkoj.