Denis Baysal

Prelijepa zvijezda turske sapunice promijenila prezime, otkrila da nije bila na medenom mjesecu

21.10.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Glumica koju je domaća publika upoznala kroz seriju 'Fazilet i njene kćeri' i lik Faziletine starije muškobanjaste kćeri Hazan, početkom rujna je nakon dvije godine veze stupila u brak s turskim pop glazbenikom, solistom grupe Kolpa, 36-godišnjim Barışom Yurtçuom. Deniz Baysal na društvenim mrežama dodala je muževo prezime uz svoje i ispričala što je novog u njezinom životu od kad se udala

Turska sapunica nedavno je završila, a glavni glumci i dalje privlače pažnju. Među njima je i prelijepa 28-godišnja Deniz Baysal. Od kad se udala u javnosti se pojavljivala samo sa svojim voljenim muškarcem. Tako je bilo na nedavnom modnoj reviji te predstavljanju kozmetičke linije za kosu čije je zaštitno lice.

View this post on Instagram

@mbfwi #mbfwi 🖤

A post shared by Deniz Baysal Yurtcu (@denizbaysal_) on

Za najpoznatiji turski dnevni list 'Milliyet' Deniz Baysal je pričala o tome što se promijenilo u njezinom životu od kad se udala.

'Zapravo se nije se mnogo toga promijenilo. Nismo nikamo otišli na medeni mjesec, bili smo kod kuće u Çeşmeu. Proveli smo vrijeme zajedno i osjećamo se dobro jer smo izašli iz napornog razdoblja. Gužva oko svadbe i završavanje poslovnih obaveza su nas iscrpili. Najviše smo razgovarali o Barışovim koncertima i novim pjesmama', izjavila je glumica.

Podsjetimo, lijepa Turkinja je sudbonosno 'da' svom odabraniku izrekla u bajkovitoj atmosferi pješčane plaže uz plameni zalazak sunca. Raskošnu vjenčanicu koju je nosila kreirala je poznata turska dizajnerica Zelia Kazar za liniju vjenčanica modne kuće 'Sagaza Couture'. Prekrasnu dijademu koja je krasila mladenkinu dugu, bujnu kosu, potpisuje Gaios design, kuća specijalizirana za ukrase za kosu.

S Barışom se upoznala početkom 2017. na snimanju video spota pjesme 'Tasma'. Naime, Deniz je tada glumila u spotu njegovog benda. Čini se da je privlačnost bila jaka jer su se već godinu dana nakon, točnije u studenom prošle godine zaručili.