LIJEPA NAOMI WATTS

Elegantni bob slavne plavuše najbolje je rješenje za dame iznad 50

25.01.2024 u 10:28

  • +8

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey/PictureGroup f / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts godinama je vjerna bobu u najrazličitijim varijantama, a na premijeri nove sezone serije 'Fued: Capote Vs. The Swans' u New Yorku predstavila je dosad najelegantniju varijantu ove klasične frizure

Bob je bez sumnje jedna od najpoželjnijih frizura, a kako kažu iskusni frizeri, za svakog postoji varijanta koja će mu dobro pristajati.

Iako na prvi pogled izgleda kao pomalo jednoličan, bob dolazi u brojnim varijantama, a može se i posve različito stilizirati: s razdjeljkom na sredini, sa strane, s dodatkom špangica, ravno ispeglan, s blagim valovima...

Naomi (55) se na premijeri pojavila u društvu supruga Billyja Crudupa, a osim što je sve očarala u fantastičnoj crnoj haljini načinjenoj od čipke, koju je upotpunila chic baršunastim rukavicama, zadivila je i frizurom koja briše godine u trenu.

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Riječ je o elegantnom, ravno ošišanom bobu s krajevima uvijenima prema unutra i razdjeljkom sa strane, istodobno trendi i klasičnom, a koji uspješno odolijeva svim trendovima i ima jak anti-age efekt.

Stajling bez greške lijepa je glumica, poznata po brojnim zapaženim filmskim ulogama, nadogradila neobičnom torbicom u obliku labuda, velikim naušnicama također u obliku labuda i crvenim ružem.

Osim Naomi, na premijeri u New Yorku bile su Demi Moore, Molly Ringwald, Rose Byrne, Calista Flockhart i dr.

Serija od osam epizoda prati hvaljenog pisca Trumana Capotea koji se družio s ženama iz elitnih krugova, a Naomi glumi jednu od njih, no sve se srušilo kada je objavio dio knjige koju je pisao.