u bijelom

Prekrasna trudnica Maja Lena Lopatny blista u uskršnjem izdanju

01.04.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Jedinica Mije Begović i pokojnog bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja početkom je godine otkrila najljepše vijesti, a Uskrs u slatkom iščekivanju pamtit će zauvijek

Maja Lena Lopatny i njezin dugogodišnji partner Karlo Šeparović posljednjih su se godina trudili držati podalje od znatiželjne javnosti, no najljepše vijesti sredinom su siječnja podijelili na Instagramu. Koliko se lijepa Maja Lena raduje dolasku prinove vidi se po sjaju u očima, a ovaj je Uskrs provela u društvu svojih 'curica'.

Prije nekoliko tjedana Maja Lena i Karlo sa svijetom su podijelili svoj 'gender reveal' video u kojem su otkrili da na svijet stiže djevojčica, a uzbuđeni su roditelji vidjevši ružičaste balone počeli skakati od sreće.

32-godišnja Maja blista u trudnoći, a Uskrs je obilježila fotografijom pozirajući sa svojim psićem. Odjevena u usku bijelu majicu i chic bijelu suknju lijepa je trudnica naglasila svoj trudnički trbuščić, a fotografiju je emotikonima srca komentirao i njezin Karlo podijelivši ljubav.

'Sretan Uskrs od nas tri curice', napisala je Maja Lena Lopatny koja će ovog ljeta po prvi puta iskusiti čari roditeljstva, u čemu će joj od pomoći biti i njezina majka Mia Begović koja ne skriva uzbuđenje što će dobiti novu titulu koju će ponosno nositi - 'baka'.

Buduća mama

Sonja Kovač prošetala špicom i u punom sjaju pokazala trudnički trbuščić

Pogledaj galeriju