NOVA SAZNANJA

Prekipjelo joj je: Irina Shayk zahladila odnose i otpratila Lady Gagu s društvenih mreža

27.02.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Odnos Irine Shayk i Bradleya Coopera već je danima pod povećalom. Pogotovo nakon senzacionalnog nastupa slavnog glumca i Lady Gage na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Iako tvrde da u njihovu prijateljstvu nema ništa više od toga, Irinina djela govore drugačije

Emotivan nastup i kemija koja probija ekrane između Bradleya Coopera i Lady Gage već je danima glavna tema svih svjetskih tabloida. Dok se pokušava ustanoviti što se točno događa između slavnog glumca i redatelja te pop glazbenice, u sjeni je ostalo kako o svemu razmišlja Bradleyjeva partnerica Irina Shayk.

Svojom, neki bi nazvali, odličnom glumom, manekenka je na Oscarima pokušala pokazati da je u njezinu ljubavnom životu sve u najboljem redu, da se izvrsno slaže s Gagom te da je presretna uspjehom Bradleyjeva filma 'Zvijezda je rođena', ali jedna ju je stvar ipak izdala.

Britanski magazin The Sun otkriva da je 33-godišnja Ruskinja još prije same dodjele Oscara otpratila Gagu na društvenim mrežama, a neimenovani izvori tvrde kako više ne može čitati i slušati nagađanja da joj dečko ima aferu s glumačkom kolegicom.

'Ima istine u napisima da je Irini zlo od Lady Gage. Zapravo nije potpuno točno da je ne voli niti je ljubomorna na nju, ali ne može više slušati o bliskim odnosima Bradleyja i Gage', rekao je jedan od izvora magazinu.

Ovakva situacija nije nikakva novost Irini, koja se s nagađanjima o preljubu susretala tijekom cijele veze s nogometašem Cristianom Ronaldom, ali upućeni tvrde, tada je znala da ta veza nema budućnost i da joj se uskoro nazire kraj. Ovoga puta Shayk očito ne dijeli takvo mišljenje te joj je do holivudskog glumca s kojim dijeli kćerkicu Leu itekako stalo.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Presretna je i oduševljena Bradleyjevim uspjehom na filmu i u redateljskoj ulozi. Zapravo jako se veselila ići na Oscare', objasnili su izvori bliski slavnom paru.

No 91. dodjela zlatnih kipića za poznatu ljepoticu neće ostati u najboljem sjećanju. U centru pažnje bio je prisan odnos njezina partnera i Lady Gage, koji je do izražaja došao na pozornici tijekom zajedničke izvedbe pjesme 'Shallow'. Po strani je Irina ostala i nakon same dodjele, na zabavi u čast pobjednicima. Cooper i Gaga gotovo dva sata stajali su jedno pored drugoga, poput zaljubljenih tinejdžera, a Shayk je bila u samom kutu prostorije s Bradleyjevom majkom. Sudionicima zabave nije promaknulo to da između ljubavnog para nije bilo baš nikakve interakcije.

  • +8
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.