'Order is Chaos'

Predstavljanje debitantskog albuma svjetski renomirane DJ-ice Insolate

23.06.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Naša najbolja i svjetski renomirana DJ-ica i producentica Insolate po prvi put predstavlja svoj remixirani debitantski album ''Order is Chaos'' u svom rodnom gradu Osijeku!

Predstavljanje će se održati 24.6.2021. s početkom u 19:30 h u dvorištu American bara Dollar u Osijeku.

Album prvijenac ''Order is Chaos'' Insolate je izdala 2020. godine koja je bila turbulentna mnogima, posebno glazbenim umjetnicima. Ipak, sada je došlo do njegovog remixiranog izdanja na kojem su radila neka od najboljih imena techno svijeta poput Ben Simsa, Under Black Helmeta, Pfirtera, Amotika, Sev Daha, Volstera, Flamina i Aseca. Duplo vinilno izdanje dostupno je od 21.lipnja u svim vinyl shopovima i Bandcampu a od 21.srpnja na svim download i streaming servisima.

Svoju internacionalnu karijeru Insolate je gradila svirajući po klubovima poput Berghaina, Tresora, na festivalima poput Tomorrowlanda i Exita, a turneje diljem SAD-a, Kine i Kolumbije dokazale su koliko je njezino ime veliko i izvan naših granica. Unatoč tome, svoj rodni grad nikada nije zaboravila te je zahvaljujući svojim večerima elektronske glazbe pod imenom TRAUM, dovela i ustanovila underground techno scenu u Osijeku. Insolate je pokrenula i Online Production Masterclass koji upisuju mladi DJ-evi diljem Hrvatske, ali i svijeta. Također, sa svojim partnerom Volsterom je suvlasnica prvog osječkog techno labela Out of Place koji promovira Hrvatsku i Osijek širom svijeta!

Osim što je ovo stream & release party, ovo je i warm-up party za prvi ovogodišnji TRAUM koji će se održati 26.6.2021. u Osijeku, a na njemu će osim TRAUM ekipe koju čine Insolate, Volster, Kolek3k i Pharsal nastupiti i DJ Setaoc Mass iz Engleske!

Pridružite se i uvjerite se zašto je Insolate naše najbolje ime techno scene!

Bilo bi nam jako drago kada biste se odazvali i popratili naš event!

  • Program: 19:30 welcome ◾️ Phrasal
  • 21:00 album stream / DJ set ◾️ Insolate
  • 22:30 after ◾️ Kolek3k

Vinil dostupan na: https://outofplacerecords.bandcamp.com/

TRAUM with Setaoc Mass: https://tinyurl.com/TRAUM-SETAOCMASS

Insolate - Lust (Ben Sims RMX) (Premiere): youtube.com/watch?v=8xapHxWrefg