ROĐENDANSKI POKLON

Predsjednica supruga Jakova iznenadila putovanjem u London, a onda se pohvalila romantičnom slikom koja je sve oduševila

19.10.2019 u 21:53

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odlučila je supruga Jakova Kitarevića iznenaditi rođendanskim poklonom koji će zasigurno još dugo pamtiti. Kako je napisala na svom službenom Facebooku, predsjednica je supruga počastila putovanjem u London, a ubrzo je 'pala' i prva slika predsjedničkog para iz Londona

Nakon druženja s Prljavcima u zagrebačkoj Areni, Kolinda Grabar Kitarović je otputovala na kratki odmor koji je, kako sama kaže, organizirala kao 'osobni poklon Jakovu za rođendan'. Predsjednica i suprug Jakov Kitarović spremili su se za putovanje povodom proslave Jakovovog 51. rođendana, a predsjednica je njihovu zajedničku fotografiju uslikanu u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman podijelila s pratiteljima na Facebooku.

Dok je njezin suprug za put odabrao odijelo i cipele, predsjednica se odjenula vrlo ležerno, uskladivši majicu s printom, kratku jaknu, gležnjače i traperice u kojima je dosad nismo imali prilike vidjeti.

'Osobni poklon Jakovu za rođendan. Ležerni put u London. Nastavak slijedi...', napisala je Grabar Kitarović pokraj fotografije na kojoj ona i suprug poziraju u zagrebačkoj zračnoj luci.

Kako je obećala, nastavak je zaista i uslijedio. Predsjednica je ubrzo na svom Instagramu objavila romantičnu fotografiju sebe i Jakova uslikanu na poznatoj londonskoj atrakciji - Tower Bridgeu, koji dnevno posjeti više od 40,000 turista, dodavši u opisu samo dva hashtaga - #familytime (vrijeme za obitelj) i #londonbynight (London noću).

View this post on Instagram

#familytime #londonbynight

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

Čini se kako je ovo rođendansko putovanje predsjedničkom paru dobro došlo, obzirom da je predsjednica zbog svojih političkih dužnosti često odsutna od kuće, a sigurni smo i kako će predsjednica uspjeti u svome naumu - što je moguće kvalitetnije provesti vrijeme s voljenim suprugom.