RIJETKI PRIZORI ZA JAVNOST

Praznik uz najdraže: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas okupili sve svoje nasljednike

30.11.2020 u 15:39

Bionic
Reading

Holivudski par Catherine Zeta Jones i Michael Douglas pohvalili su se putem društvenih mreža kako su proveli nedavni američki praznik Dan zahvalnosti. U svom luksuzno uređenom domu u Los Angelesu, glumica i glumac okupili su svu svoju djecu

'Zahvalni', jednostavno, kratko i jasno napisala je velška glumica Catherine Zeta Jones ispod najnovije fotografije na Instagram profilu.

Na njoj imamo priliku vidjeti cijelu obitelj na okupu, što slavni par rijetko daje u javnost. Oko blagdansko uređenog stola prepunog delicija ovoga su se puta okupili kćer Carys i sin Dylan koje zajedno dijele Michael i Catherine, dok na drugoj strani vidimo Douglasovog sina Camerona iz prijašnjeg braka s filmskom producenticom Diandrom Luker.

  • +6
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Podsjetimo, Diandra i Michael u braku s bili duge 23 godine, sve do 2000. kada su se razveli. Nakon toga oženio je Zetu-Jones s kojom je do danas u sretnom i skladnom braku.

41-godišnji Cameron Douglas također se poput oca bavi glumom, a na blagdansku večeru stigao je u pratnji svoje partnerice Viviane Thibes, koju na fotografiji grli. Par je poveo i svoju kćerkicu Luu Izzy.

‘Prekrasna ste obitelj i pravi primjer zajedništva’, ‘Michael, sva tvoja djeca imaju tvoj osmijeh’, ‘Divni zajednički prizori’, ‘Za ovo se živi’, samo su neki od komentara ispod fotografije koja je oduševila preko 85 tisuća ljudi.