MAJKA TROJE DJECE

Prava mamina kopija: Neda Ukraden ima prezgodnu kćer o kojoj se priča već danima

13.09.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Legendarna pjevačica unatoč obavezama ne zanemaruje društvene mreže, a premda nerijetko pokazuje situacije iz privatnog života na Instagramu, kćer Jelenu Bilbiju Milović ne pokazuje baš često. No zato atraktivna crnka rado objavljuje fotografije s majkom

Jelena Bilbija Milović koja mnoge izgledom podsjeća na svoju majku, uspješna je i poslovna žena s jedne strane, a majka je troje djece. Sa suprugom Predragom Milovićem ima blizanke Aleksandru i Nedu te sina Dušana koje baka Neda često spominje u svojim intervuima ističući da su njezin najveći ponos.

Jedino dijete Nede Ukraden živi u Beogradu gdje radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje dok je njezin suprug vlasnik dječje igraonice. Jelena rado pokazuje kako izgledaju njezini privatni trenuci sa mališanima i voljenim muškarcem, a i fotografije na kojima pozira s majkom. Tako je nedavno pozirala s njom povodom njezinog rođendana.

Podsjetimo, Jelena nosi očevo prezime, Nedinog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. godine od posljedice moždanog udara. Bio je stariji od pjevačice 14 godina. Inače, mama i kći jedna su vrlo povezane, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

Jelena je ranije izjavila da njezina majka 'ima snagu zmaja na sceni, a da je kod kuće je nježna baka'. Pjevačica je pak izjavila da je 'molila Boga da ima više djece i da to što ih nije mogla imati je bio stjecaj okolnosti, a ne zato što nije mogla roditi. 'Jednostavno nisam imala muža i adekvatne uvjete, jer dijete treba imati oca i majku. Hajde to da otac i majka nisu u braku, ali barem da su blizu i u dobrim odnosima', rekla je svojedobno.

  • +2
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX