greta gerwig

Prava holivudska priča: Snimili 'Barbie', dobili dijete i sada se - vjenčali

21.12.2023 u 17:28

Bionic
Reading

Režiserka i scenaristica Greta Gerwig udala se za svog dugogodišnjeg partnera i oca dvoje djece u Gradskoj vijećnici u New Yorku

Nakon što je ostvarila ogroman uspjeh režirajući film 'Barbie', koji je u lovu na pozamašan broj Zlatnih globusa i Oscara, Greta Gerwig godinu iz snova okrunila je - vjenčanjem!

Gerwig se na samom kraju 2023. godine udala za Noaha Baumbacha, s kojim je bila u vezi 12 godina. Par se odlučio za malu ceremoniju u Gradskoj vijećnici u New Yorku, a sve je prošlo bez imalo pompe te detalji vjenčanja ostaju skriveni.

Greta i Noah upoznali su se na snimanju filma 'Greenberg' iz 2010., na kojem je Baumbach radio u ulozi režisera i koscenarista s tadašnjom suprugom Jennifer Jason Leigh.

  • +3
Greta Gerwig i Noah Baumbach u prvoj šetnji kao vjenčani par Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S Gerwig je ušao u vezu 2011. godine te je par dobio dva sina, 2019. i 2023. godine, a i surađivali su na filmovima 'Barbie', 'Frances Ha', 'Mistress America' i 'White Noise'.

Iako slavni režiserski par svoju djecu uspješno drži daleko od očiju javnosti, nedavno je Gerwig u razgovoru za Elle otkrila kako se snalazi u majčinskoj ulozi.

'Moja beba je prava mudrica, pršti od energije. Iako prespava cijelu noć, i dalje se budim svakih sat vremena i samo je gledam. Manje spavam pa sam u pomalo težem stanju', priznala je iskreno.