U VOLJENOM SPLITU

Poznato vrijeme i mjesto posljednjeg ispraćaja Jasmina Stavrosa

05.05.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Kako bi prijatelji, ali i svi obožavatelji glazbenika Jasmina Stavrosa mogli po posljednji se puta oprostiti od njega, Stavrosov sin Milo na društvenim je mrežama objavio osmrtnicu sa svim detaljima

Kako stoji u osmrtnici, sprovod Jasmina Stavrosa održat će se ove subote, 6. svibnja, s početkom u 12 sati i 30 minuta u Splitu.

Glazbenik će biti pokopan na groblju Lovrinac, a u objavljenoj osmrtnici stoji i zahvala obitelji upućena medicinskom osoblju bolnica u kojima je proteklih mjeseci boravio Jasmin Stavros.

'Zahvaljujemo svima koji su bili uz nas u teškim trenucima, posebno liječnicima i medicinskom osoblju bolnice Sestara milosrdnica, Rebro i Jordanovac u Zagrebu.'

Podsjetimo, Stavros je preminuo jučer u dobi od 68 godina, nakon teške borbe s rakom kostiju.

  • +3
Jasmin Stavros Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za njegovu bolest saznalo se sredinom ožujka, kada je zbog bolova u leđima otišao u bolnicu, a otkad je dobio dijagnozu, nalazio se na bolničkom liječenju. Krenulo je sve od čira na dvanaestercu te su ga operirali u Karlovcu. Nakon toga su ga pustili kući, međutim počela su ga konstantno boljeti leđa. Zatim su ga odveli u Vinogradsku bolnicu, u kojoj su mu ustanovili opaku bolest.

Nakon Vinogradske, prebacili su ga u KBC Rebro te je podvrgnut terapiji zračenjem. Ondje je prebačen na vlastiti zahtjev, ali i po preporuci liječnika. No stanje mu se zakompliciralo te je prebačen na Jordanovac.