regija tuguje

Neutješni kolege i prijatelji opraštaju se od Jasmina Stavrosa: 'Anđeli te dočekali'

04.05.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Vijest o odlasku 'kralja zabave' rastužila je njegove brojne obožavatelje, kao i prijatelje, kolege, suradnike koji se teško nose s gubitkom. Mnogi se od njega opraštaju na društvenim mrežama

Poznati glazbenik, predsjednik Glavnog odbora Hrvatske glazbene unije, Nikša Bratoš izrazio je sućut obitelji Jasmina Stavrosa. 'Bio je sjajni muzikant i veliki zabavljač za publiku. Ono što treba istaknuti je da je bio i sjajan bubnjar, posebno 80-ih vrlo tražen kao studijski bubnjar. U svakom slučaju, prerani odlazak kolege', kazao je Bratoš za Jutarnji list.

'Uvjerena sam da smrt ne postoji. Bez obzira, pretužna sam kada ode meni netko drag, netko tko je obilježio dio mog bivanja u ovom životu… Dragi prijatelju i kolega, počivaj u miru svjetlosti među anđelima. Iskrena sućut obitelji', napisala je Marina Tomašević.

Uvjerena sam da smrt ne postoji🙏 Bez obzira, pretuzna sam kada ode meni netko drag, netko tko je obiljezio dio mog...

Objavljuje Marina TomaševićČetvrtak, 4. svibnja 2023.

U priči na Instagramu javila se i Maja Šuput sa starom fotografijom nje, Stavrosa i Vesne Pisarović. 'Postoje ljudi koje poznaješ cijeli život... Počivaj u miru, Staki', napisala je na fotografiji iz mladosti.

'Iskrena sućut obitelji, pratećem bandu Naranča te svim prijateljima. Počivaj u miru', poručili su glazbenici iz tamburaškog sastava Gazde.

Iskrena sućut obitelji, pratećem bandu "Naranča", te svim prijateljima.... Počivaj u miru...🙏 "Noćas ne budi ljut Jer i nebo se sprema na put K'o da ništa ne ostaje tu Kad se prijatelji rastaju..."

Objavljuje GAZDE 2022Četvrtak, 4. svibnja 2023.

Od pjevača se oprostio i Toni Cetinski. 'Počivaj u miru Božjem. Obitelji iskrena sućut', napisao je na Instagramu.

'Neka teška i tužna vremena. Počivaj u miru, prekrasni čovječe, anđeli te dočekali', poručila je Nina Badrić.

Od pjevača se oprostio i čuveni menadžer Zoran Škugor. 'Adio Milo - Jasmin Stavros. Ostat će lijepa sjećanja na suradnju i druženja od 1978.', napisao je na Facebooku.

I Ivana Kovač se oprostila se od Jasmina Stavrosa. 'Teško za povirovat. Adio, Staki, počivaj u miru. Iskrena sućut obitelji', piše na njezinom profilu na Instagramu.

'Ranih sedamdesetih bili smo zajedno u grupi Delfini, kasnije u grupi More, a svirao je bubnjeve u mom pratećem bendu. Izvanredan bubnjar, muzikalan, precizan, jedan od najboljih s kojima sam surađivala. Supruzi Žarki i sinovima moja duboka i iskrena sućut! Počivaj u miru Božjem, dragi Milo', napisala je Meri Cetinić.

U spomen - Jasmin Stavros ( Dragoljub Milo Vasić), hrvatski bubnjar, pjevač Ranih sedamdesetih bili smo zajedno u grupi...

Objavljuje Meri CetinićČetvrtak, 4. svibnja 2023.
  • +3
Jasmin Stavros Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL