TURISTI U AUSTRALIJI

Poznati supružnici Lejla i Tarik Filipović spojili ugodno s korisnim

23.10.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana naš glumac i voditelj Tarik Filipović sa suprugom Lejlom otputovao je u daleku Australiju, u kojoj je spojio ugodno s korisnim. U nekoliko tamošnjih gradova nastupa sa svojom monodramom 'Ćiro', a u slobodno vrijeme, između predstava, uživa razgledavajući najudaljeniji kontinent

Nakon što su na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu svjedočili protiv svoje bivše spremačice Anice supružnici Filipović odletjeli su u Australiju, u kojoj je Tarik u nekoliko gradova najavio izvedbu svoje uspješne predstave 'Ćiro', koja govori o životu proslavljenog nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića.

Prva destinacija bio je grad Perth, a onda su se tijekom vikenda uputili u Melbourne. Na svom Instagramu bivša manekenka i misica Lejla podijelila je nekoliko fotografija nastalih u obilasku ovog obalnog grada.

#helloaustralia #perth❤❤❤

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Poput pravih turista, Lejla i Tarik s ruksacima na leđima posjetili su sve bitne lokacije u gradu, a onda se navečer uputili u dvoranu u kojoj je izvedena još jedna u nizu monodrama 'Ćiro'.

#bissnessandpleasure #predstavaćiro #melbourne #australia

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Hrvati, koji već godinama žive u toj dalekoj zemlji, uvijek su uzbuđeni i sretni kada se ondje predstavi neki naš projekt, pa ih je tako, vjerujemo, oduševila i ova humoristična izvedba našeg talentiranog glumca.

  • +6
Lejla i Tarik Filipović Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Osim Pertha i Melbournea, Tarik će svoju hvaljenu predstavu izvesti još u Sidneyju te Brisbaneu.