DAVID FOSTER

Poznati glazbenik ponovno će uživati u čarima očinstva i to u 71. godini života

08.10.2020 u 22:44

Bionic
Reading

Svoje šesto dijete i to sa petom suprugom, kanadski glazbenik David Foster dobit će u 71. godini života. Vijest da je njegova 34 godine mlađa supruga, pjevačica Katharine McPhee trudna, proširila se svijetom nevjerojatnom brzinom

Paparazzo fotografi i ovoga su puta zaslužni što je vijest koju su glazbenik David Foster i njegova 34 godine mlađa supruga, pjevčaica Katharine McPhee čuvali za sebe postala javna. Naime, 70-godišnji Foster će zahvaljujući svojoj petoj supruzi ponovno uživati u čarima očinstva.

I dok glazbenik već ima iskustva s djecom, budući da iz bivših brakova ima pet kćeri (Saru, Erin, Jordan, Allison i Amy), 36-godišnjoj Katharine McPhee ovo će biti prvo dijete. Magazin People objavio je paparazzo fotografije buduće majke koja više ne može sakriti svoj trudnički trbuščić.

Par je svojom vezom od početka bio na meti zlih jezika zbog velike razlike u godinama, no oni se time nisu niti najmanje zamarali. Dapače, vezu su u lipnju 2019. godine ozakonili u Londonu, a na vjenčanju je pjevačica zablistala u prekrasnoj vjenčanici Zaca Posena. Medeni mjesec proveli su u Italiji.

Prije braka s Fosterom, Katharine je bila udala za Nicka Cokasa, dok glazbenik iza sebe ima brakoves B.J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson te Yolandom Hadid.