DAVID FOSTER

Poznati glazbenik ženi se peti put i to 34 godine mlađom pjevačicom

04.07.2018 u 14:47

Bionic
Reading

Svoju buduću suprugu, 34 godine mlađu pjevačicu Katharine McPhee, David Foster upoznao je 2006. godine na snimanju reality showa 'American Idol', a u vezi su od 2017. godine, kada se on i službeno rastao od svoje četvrte supruge, Yolande Hadid

Bivša natjecateljica reality showa 'American Idol', Katharine McPhee i kanadski glazbenik David Foster ovog su utorka, 3. srpnja, sa svojim obožavateljima podijelili sretnu vijest - da su se zaručili.

68-godišnji pjevač zaprosio je svoju 34 godine mlađu djevojku na odmoru kojeg su proveli u romantičnoj Italiji. 'Postavio je pitanje na vrhu planine Anacaprija na otoku Capriju. Bilo je mračno, a svjetlost su davale samo zvijezde', napisala je McPhee u poruci novinaru JustJared.com, čiji je screenshot objavila na svom Instagramu.

Za Katharine McPhee ovo će biti drugi brak, dok je David Foster bio oženjen već četiri puta te ima čak osmero djece. Njegova posljednja supruga bila je majka manekenki Belle i Gigi Hadid, Yolanda Hadid.

❤️💍😬 cc: @jaredeng

Objavu dijeli Katharine McPhee (@katharinemcphee)

McPhee i Foster upoznali su se 2006. godine kada je kanadski pjevač bio mentor na showu 'American Idol', kada se natjecala i sama Katharine. Datum samog vjenčanja još uvijek nije poznat.

  • +26
Katharine McPhee i David Foster Izvor: Profimedia / Autor: N.N.