DAVID FOSTER

Poznati glazbenik dobio sina u 72. godini života: Nakon pet kćeri stigao i nasljednik

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 25.02.2021 23:12
  • Objavljeno 25.02.2021 u 23:12
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Kanadski pjevač David Foster dobio je šesto dijete i to sa petom suprugom, glumicom i pjevačicom Katharine McPhee, koja je od njega mlađa čak 34 godine

36-godišnja Katharine McPhee i 71-godišnji David Foster postali su ponosni roditelji malenog dječaka, a sretnu vijest za medije je potvrdio njihov glasnogovornik. 'Mama, tata i sin su sjajno', stoji u kratkoj izjavi za medije.

Za glumicu i pjevačicu ovo je prvo dijete, dok je Fosteru ovo prvi sin, ali i šesto dijete, budući da iz prijašnjih brakova ima pet kćeri. Zanimljivo je kako su čak četiri njegove kćeri starije od njegove pete supruge - najstarija Allison ima 50 godina, Amy 46, Sarah 39 i Erin 38, dok je Jordan jedina mlađa i to dvije godine od Katharine McPhee.

  • +5
  • +2

Katharine McPhee i David Foster

Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Inače, njihova veza je 2017. godine poprilično iznenadila javnost, no odmah su pokazali da misle ozbiljno kada su 18. lipnja 2019. godine istu ozakonili u Londonu, pred stotinjak prijatelja i članova obitelji. David Foster je prije Katharine bio u braku s B.J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid, majkom slavnih manekenki Gigi i Belle Hadid.

I pjevačica i glumica iza sebe ima propali brak s Nickom Cokasom.