ROĐENDAN SA STILOM

Poznati detalji velike proslave: Beckhamovi slavili sa sinom u Miamiju

23.02.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Proteklog je vikenda u vjerojatno najpopularnijem restoranu u Miamiju, Komodo, održana i posebna proslava - treći sin Victorije i Davida Beckhama, Cruz, proslavio je svoj 16. rođendan, a fotografije su se ubrzo pojavile na društvenim mrežama

Za bogate i slavne čini se vrijede neka druga pravila. Iako je pandemija koronavirusa i dalje u punom jeku, i to u cijelom svijetu, obitelj Beckham to nije spriječilo u javnoj proslavi velikog 16. rođendana sina Cruza.

Rođendanska proslava organizirana je s druge strane oceana, u popularnom restoranu Komodo u Miamiju, gdje se obitelji pridružio i njihov prijatelj, latino pjevač i bivši suprug Jennifer Lopez, Marc Anthony.

U restoranu su imali svoj odvojeni dio, gdje su uzvanici Cruzu Beckhamu otpjevali 'Happy Birthday', a one je potom puhao svijećice na raskošnoj torti na tri kata, ukrašenoj u sreet-art stilu.

'Ostali gosti restorana nisu ih baš mogli vidjeti, ponajviše jer su bili u izoliranom dijelu, no nekolicina, koja je večerala nedaleko njih vidjela je rođendansku proslavu i prepoznala slavne face', otkrio je izvor.

Inače, Beckhamovi osim 16-godišnjeg Cruza imaju i 21-godišnje Brooklyna, 18-godišnjeg Romea te obiteljsku mezimicu, devetogodišnju Harper.

  • +6
Victoria i David Beckham Izvor: EPA / Autor: LAUREN HURLEY