CANDICE SWANEPOEL

Poznata ljepotica rođena u Južnoj Africi u kratkom topu otkrila vitki struk na kojem bi joj mnogi pozavidjeli

26.12.2020 u 15:44

Bionic
Reading

Manekenka Candice Swanepoel ne odvaja se od svojih sinova Anace i Ariela s kojima se sjajno zabavljala u parku u Miamiju

Slavna ljepotica rođena u Južnoj Africi kad ne radi, svaki slobodan trenutak provodi sa svojim dečkima, a zgodna se plavuša nije libila ni zaigrati nogomet s najdražom momčadi.

Dugonoga Candice pokazala je kako je usprkos dva poroda u fantastičnoj formi otkrivši isklesane trbušnjake i vitki struk u bijeloj kratkoj majici i trapericama od ispranog denima.

Ovo dnevno izdanje upotpunila je bijelim Nikeovim tenisicama, neprolaznim klasikom koji je uvijek dobro imati u svojoj garderobi.

  • +4
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Raspuštena kosa i zaštitna maska u crnoj boji zaokružili su ovaj sportski look 32-godišnje manekenke.

Iako su se razišli prije dvije godine, s bivšim je partnerom, također manekenom Hermannom Nicolijem ostala u prijateljskim odnosima zbog djece.

  • +8
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je prekinuo u studenome 2018. nakon 12 godina veze. 

Candice je od 2010. dio tima Victorijinih anđelica, a nosila je mnoge revije poznatih modnih kuća poput Chanel, Dolce and Gabbana, Versace...

Inače, baš poput svojih kolegica Alessandre Ambrosio i Emily Ratajkowski i Candice se odvažila na modnu avanturu te je lansirala svoj brend kupaćih kostima: Tropic of C.