kao mačka

Povodom svog 50. rođendana Severina je fanove počastila izazovnom fotografijom i poručila: 'Može mi biti i stota, ovo je prvi od mojih devet života'

21.04.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Severini je danas doista dan za pamćenje. Pjevačica slavi 50. rođendan, a pripreme za proslavu su u punom jeku. Tim povodom Seve je na svom Instagram profilu obožavatelje počastila još jednom u nizu izazovnih i upečatljivih fotografija, ali zanimljivim opisom

Jedna od naših najpoznatijih pjevačica danas slavi 50. rođendan, a Severina će svjećice na torti ugasiti večeras na organiziranoj rođendanskoj proslavi u jednom zagrebačkom klubu s 300-tinjak uzvanika. Detalji proslave nisu poznati, poznajući Severinu, bit će to luda noć, za pamćenje.

Severini su čestitke i lijepe želje počele pristizati već oko ponoći, a jedna od najemotivnijih bila je ona splitske fotografkinje Sonje Dvornik. No, Severina nije ostala dužna ni svojim fanovima pa je tako povodom svog rođendana na Instagram profilu, gdje je vjerno prati vojska od 1,3 milijuna obožavatelja, objavila je izazovnu fotografiju.

Odjevena u upečatljivu crnu, baršunastu haljinu na vezanje koja u punom sjaju ističe njezinu figuru, sa leteks dugačkim rukavicama, Severina pridržavana naočale, gledajući obožavatelje svojim itekako poznatim pogledom 'ispod obrva'. U opisu fotografije napisala je: 'Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života,' te dodala emotikon sa sunčanim naočalama.

  • +14
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Sretan ti Seve draga', napisala joj je Matija Vuica, a iza njezinog komentara nizale su se dobre želje drugih njezinih obožavatelja. 'Sretno Seve', 'Sretno ljube', 'Ikono, sretan rođendan', 'Žena za sva vremena svaka ti čast', 'Koja kraljica od žene', samo su neki od brojnih komentara.