KRALJICA ESTRADE SLAVI

Severina danas slavi 50. rođendan, a njezina prijateljica objavila je do sada neviđene snimke slavne Splićanke

21.04.2022 u 10:44

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica sprema se za veliku feštu u zagrebačkom noćnom klubu u četvrtak navečer budući da danas slavi 50. rođendan. Splitska fotografkinja Sonja Dvornik tom prigodom je čestitajući joj njezin veliki dan objavila video s dosad neviđenim prizorima

Severini su očekivano, već u ponoć na društvenim mrežama počele stizati mnogobrojne čestitke. Jedna od najemotivnijih je ona splitske fotografkinje.

'Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti, amore mio', napisala je Sonja Dvornik uz snimku, dok u pozadini svira pjesma ‘My Way’ Franka Sinatre. Na njoj se mogu vidjeti privatni trenutci, kao i s putovanja na kojima je bila s pjevačicom. Naravno, pjevačica joj je vrlo brzo u komentarima odgovorila i dala joj do znanja koliko ju je oduševila. 'Amore moj, nasmijala i rasplakala', napisala je Severina.

Detalji iz Severinina privatnog života prate se s jednakim žarom i zanimanjem kao i događaji iz karijere. O njezinom rođendanu kojeg večeras slavi u jednom zagrebačkom klubu s oko 300-tinjak uzvanika, sigurno će se još danima pričati.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL