TRADICIONALNA ČESTITKA

Okružena najmilijima: Kraljica Rania sve je oduševila novim obiteljskim portretom

03.01.2023 u 18:54

Bionic
Reading

Za božične i novogodišnje praznike svaka kraljevska obitelj tradicionalno uputi zajedničku čestitku u obliku portreta. Ovako nešto ušlo je i u praksu jordanske kraljevine, na čelu koje je 60-godišnji kralj Abdullah II.

Novi portret arapske obitelj obišao je svijet a, baš kao i prethodni, odiše jednostavnošću.

Kraljevski par, kralj Abdullah i njegova prekrasna supruga kraljica Rania, ne kriju ponos okruženi svojim nasljednicima, 28-godišnjim princom Huseinom, 26-godišnjom princezom Iman, 22-godišnjom princom Salmom, i najmlađim 17- godišnjim princom Hašimom.

‘Sretna Nova godina od naše obitelji za vašu! Neka bude mirna i blagoslovljena za našu voljenu zemlju i za sve vas’, stoji u opisu novog portreta jordanske kraljevske obitelji.

Kraljica Rania na fotografijama je oduševila svojom ljepotom i mladolikim izgledom, a nije tajna da se smatra jednom od najljepših pripadnica kraljevskih obitelji svijeta.

Ovih dana potvrdila je da će se njezin najstariji sin, prijestolonasljednik Hussein, 1. lipnja ove godine u jordanskoj prijestolnici vjenčati sa zaručnicom, saudijskom arhitekticom Rajwom Khaled. Prema protokolu, vijest o značajnom datumu prvi je objavio hašemitski dvor, a kraljica je poručila: 'Presretna sam što ću u obitelj dočekati svoju treću kćer, buduću mladenku mog sina'.

  • +3
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia