NA NBA UTAKMICI

Postala viralni hit: Reakcija djevojčice kada je pored nje sjeo LeBron James uistinu je neprocjenjiva

13.02.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Ni u najluđim snovima 12-godišnja Gaia nije mogla zamisliti da će na utakmici, za koju je karte nabavila tri mjeseca ranije, pored nje sjesti legendarni LeBron James

Kako je naknadno objasnila u kratkom intervjuu za televiziju, 12-godišnja Gaia karte za NBA utakmicu nabavila je tri mjeseca ranije, u nadi kako će iz prvog reda moći gledati maestralnu igru legendarnog LeBrona Jamesa.

Već je smislila i što će mu doviknuti, a veselje je naknadno splasnulo jer su počele kružiti informacije kako se na toj utakmici, u kojoj su LA Lakers izmjerili snagu s Golden State Warriorsima, on ipak neće pojaviti.

  • +4
LeBron James Izvor: Profimedia / Autor: Lumeimages / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo zbog toga neprocjenjiva je reakcija djevojčice Gaie, koja je u šoku poklopila rukama i usta, kada je shvatila da je LeBron James ušetao u dvoranu i sjeo ni manje ni više nego na slobodno mjesto upravo pored nje. Njezin brat iskoristio je priliku i odmah snimio nekoliko fotografija sestre i NBA legende, kako bi imala za uspomenu.

'Kada je sjeo pored mene, ostala sam u šoku, jer očito je da nisam visoka kao on, pa sam prvo vidjela samo njegove tenisice. Potom sam podignula pogled i vidjela LeBrona Jamesa, a prvo što sam pomislila bilo je: 'O moj Bože, najveći igrač svih vremena u košarci sjedi pored mene.' Ostala sam u šoku i pomislila kako je ovo najbolji trenutak u mom životu', izjavila je naknadno za ESPN 12-godišnja Gaia.

Naravno da su kamere snimile trenutak kada LeBron James sjeda pored nje i njezino dječju reakciju, koja je odmah postala viralni hit.

'Nabavila sam karte prije tri mjeseca i bila sam uzbuđena da ću biti tamo kada će srušiti rekord koji je Kareem Abdul-Jabbar držao 39 godina. Bila sam jako uzbuđena, no rastužila sam se kada sam čula da je ozlijedio nogu. Nisam uopće imala pojma hoće li sa svojim timom doći na utakmicu ili ne', otkrila je Gaia koja je nakon utakmice čak se i upoznala s legendom LA Lakersa.