SNIMAT ĆE S LILY COLLINS

Posebna gošća: Brigitte Macron pojavit će se u novoj sezoni serije 'Emily u Parizu'

04.04.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Kao VIP gošća u novoj sezoni hit serije 'Emily u Parizu' rame uz rame s glavnom zvijezdom, glumicom Lily Collins, pojavit će se ni manje ni više nego prva dama Francuske Brigitte Macron

Ovih dana u Parizu je posebno zanimljivo, a u prvom planu nisu političke odluke predsjednika Emmanuela Macrona, već glumački angažman njegove supruge Brigitte Macron.

Prva dama Francuske dobila je ponudu koju nije mogla, ali ni željela odbiti, a to je da se pojavi kao posebna gošća u novoj sezoni hit serije 'Emily u Parizu'.

Emmanuel i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Federico Pestellini / Panoramic / Profimedia

U Netflixovom hitu, čija se četvrta sezona trenutno snima, glavna je zvijezda 35-godišnja Lily Collins, a nakon što je priznala kako je i sama velika obožavateljica serije, 70-godišnja Brigitte Macron snimljena je na setu.

Zanimljivo je kako se Brigitte spominje još u prvoj sezoni, no ovoga puta naći će se pred kamerama. Dobro raspoložena Brigitte Macron susrela se s ekipom serije na ulicama Pariza, odjevena, kao i uvijek, besprijekorno, odabravši ovoga puta crni blejzer s dvostrukim kopčanjem.

Lily collins

Holivudska zvijezda dokazala zašto su baš ove tenisice toliko neodoljive

Pogledaj galeriju

Biti će zanimljivo, jednom kada snimanje završi i produkcija odradi svoje, vidjeti kako se Brigitte Macron snašla pred kamerama, kao i je li imala pojavljivanje samo 'prolaskom kroz kadar' ili je dobila i koju rečenicu za izgovoriti.