MALE, ALI SLATKE RAZLIKE

Porodiljni dopust s princom Louisom za Kate Middleton je posebniji od prethodnih, a evo i po čemu

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 13.08.2018 09:50
  • Objavljeno 13.08.2018 u 09:49
Princ William i Kate Middleton s djecom

Princ William i Kate Middleton s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Prije negoli je rodila svoje treće dijete, princa Louisa, Kate Middleton nije krila koliko je nesretna jer se kraljevskim obvezama vratila puno prije od planiranog. Stoga je rođenjem Louisa odlučila napraviti i male preinake, a da je sretna zbog toga vidljivo je i u osmijehu na njezinu licu

Iako je ovoga puta, na trećem porodiljnom sa princom Louisom, odlučila u potpunosti se posvetiti djeci, te je stoga odgodila sve službene obveze do listopada, Kate Middleton ipak se pojavljuje na određenim događanjima.

Zanimljivo je kako se ovaj porodiljni dopust u nekoliko se stvari itekako razlikuje od prva dva - kada je kod kuće boravila prvo s tek rođenim Georgeom, a potom i Charlotte.

  • +30
  • +27

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jedna od razlika je i ta što se nakon rođenja princa Louisa, Kate Middleton puno prije pojavila u javnosti. I dok je sa svo troje djece ispred bolnice pozirala samo nekoliko sati nakon poroda, ovoga puta pred očima javnosti pojavila se niti mjesec dana kasnije.

Razlog? Vjenčanje njezina šogora, princa Harryja i Meghan Markle 'natjerali' su Kate da se puno prije vrati u formu i strpljivo pozira okupljenim fotografima. U društvu princeze Charlotte, koju je nježno držala za ruku, Kate je ispred crkve stajala u bijelom strukiranom kaputu i salonkama sa vrlo visokim potpeticama, ne skidajući osmijeh s lica, kao da joj ništa nije niti najmanje teško.

Za razliku od ovog puta, kada je rodila princa Georgea, u javnosti se pojavila tek nakon šest tjedana, dok se s princezom Charlotte od javnosti 'skrivala' puna dva mjeseca.

  • +21
  • +18

Kate Middleton i princ William

Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Osim toga, razlika je upravo u dužini porodiljnih dopusta. Naime, šuškalo se već uoči trećeg poroda kako ovoga puta Kate namjerava puno više vremena posvetiti djeci, daleko od očiju javnosti, jer je smatrala da se prva dva puta puno prerano vratila u 'realnost' i kraljevske obveze. Stoga je ovaj porodiljni dopust produžila skroz do listopada kako bi mogla čim više vremena provesti s Georgeom, Charlotte, ali i malenim Louisom.

  • +13
  • +10

Krštenje princa Louisa

Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!