NIKAD LJEPŠA

U blagdanskom ozračju: Lijepoj Katie Holmes sjajno pristaje retro look

01.12.2020 u 23:27

Bionic
Reading

Zgodna Katie Holmes, 41-godišnja glumica koje se mnogi sjećaju kao Joey iz nekad popularne teen serije 'Dawson's Creek' modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama

Lijepa Amerikanka proživljava sretne dane u društvu svog novog odabranika, chefa Emilija Vitola Jr., a svi se slažu kako zgodna brineta u posljednje vrijeme briljira kad su u pitanju modni odabiri.

Bivša supruga Toma Cruisea, već je u božićnom raspoloženju pa je rado snimila zanimljiv fotosession iz svojeg doma okušavši se i u pripremi delicija za nadolazeće blagdane.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JESSE BAUER / INSTAR Images / Profimedia

Katie je za tu prigodu odabrala kombinaciju kojoj je teško naći manu te je uskočila u genijalan stajling nadahnut retro stilom.

Glumica je iskombinirala dolčevitu od kašmira modne kuće Chloe koja prati liniju tijela s trapezicama visokog struka od narančaste kože. Mladenačka frizura i minimalistički make up upotpunili su ovo izdanje lijepe glumice koja iz braka s Cruiseom ima 14-godišnju kćer Suri.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, kako se pisalo, i Katien bivši dečko glumac Jamie Foxx je sretan zbog njezine nove veze.

'Jamie je krenuo dalje i niti najmanje mu ne smeta veza Katie i Emilija', ispričao je izvor za Us Weekly otkrivši kako je njihov prekid inicirala upravo Katie Holmes jer ju on 'nije poštivao, a i vodili su drugačije živote'.

52-godišnji Jamie Foxx i 41-godišnja Katie Holmes bili su u vezi od 2013. do kolovoza 2019. godine, a sada je glumica započela novo poglavlje svog života vezom s 33-godišnjim kuharom Emiliom Vitolom Jr-om.