GOSTOVAO KOD CMRKA

HRT iz arhive iskopao snimku 12-godišnjeg Darija Srne

23.11.2022 u 18:11

Bionic
Reading

Još kao 12-godišnjak Darijo Srna stigao je na HRT i to u to vrijeme popularnu emisiju Siniše Cmrka 'Turbo Limach Show'. Proslavljeni nogometaš tamo je stigao kao učenik osnovne škole u Metkoviću, a tada ga je voditelj upitao: 'Zašto te zovu Srna?', kako je desetljećima kasnije nazvana i njegova autobiografija

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru bilo je odličan povod da HRT u svojoj bogatoj arhivi potraži bisere koje skriva desetljećima. A među njima se našla i snimka koju su potom objavili na svojoj službenoj Facebook stranici.

Riječ je kratkom videu iz popularne dječje emisije 'Turbo Limach Show', a u kojoj je gostovao i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, danas 40-godišnji Darijo Srna.

Kapetan Srna u videu iz 1994. godine: Trenutak kad je nastalo kultno pitanje 'Zašto te zovu Srna' iz istoimene autobiografije. 🔙🔙 #Vatreni #Hrvatska #DarijoSrna

Objavljuje HRT Vijesti u Ponedjeljak, 21. studenoga 2022.

On je nedavno predstavio i svoju prvu autobiografiju nazvanu 'Zašto te zovu Srna', za koju je zaslužna Milana Vlaović, a upravo to pitanje postavio mu je voditelj Siniša Cmrk kod kojeg je Srna stigao kao 12-godišnji učenik osnovne škole iz Metkovića.

  • +75
Promocija biografije Darija Srne Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Naime, Cmrk nije bio siguran zovu li ga tako jer mu je to prezime ili nadimak, stoga ga je to priupitao prije negoli se Srna okušao u vožnji monster trucka, u kojoj je izgubio, a poraz mu je natjerao i suze na oči.

Snimka je oduševila i brojne pratitelje na HRT-ovoj stranici, koji su se rado prisjetili nekih davnih vremena, a neki su zaključili i kako se već tada vidjelo da će Srna jednoga dana biti kapetan naše reprezentacije.