zna uživati

Popularni pjevač pokazao kako izgleda njegova obiteljska idila

05.07.2017 u 20:25

Bionic
Reading

Protekli mjeseci za jednog od naših najvećih zabavljača, pjevača Jolu bili su u znaku novih hitova, brojnih koncerata, ali i prve voditeljske uloge u natjecateljskom glazbenom showu RTL televizije 'Nikad nije kasno'. Pjevač neumorne energije krajem lipnja je uzeo predah i uživao sa suprugom i kćerima

Po glazbenim kuloarima 45-godišnjeg Joška Čagalja oduvijek je pratio glas dobričine, dobre duše. Nikada se nije bavio skandalima, a najvažnija od svega oduvijek mu je bila obitelj. Pjevač često ističe kako ispunjeno i zadovoljno živi sa svojim curama, suprugom Anom te njihove tri kćeri Emom, Ivom i Tijom. Posebno su mu dragocjeni trenutci kad zajedno odlaze na odmor.

Malo mora i obiteljskog druženja u Zagvozdu, to je za Jolu ljetni san snova. Voli da mu je kuća puna rodbine pa guštaju u zajedničkim trenutcima. Pjevač je sa svojih četiri najdraže žene otplovio do Brača gdje su odmarali nekoliko dana.Dijelić svoje idile podijelio je na svom Facebook profilu. Nakon Brača vratili su u Split gdje se Joline djevojčice pripremaju za nastup na festivalu Mali Split. Njegove dvije starije mezimice Iva i Mija krenule su njegovim stopama. Prošle godine su na tom festivalu osvojile nagradu.

'Dvije godine su bile na baletu, tri su u Perlicama, one su moj ponos. Pjevaju i plešu od kad su prohodale. Trema? One ne znaju što je to. Valjda zato što je tata pjevač, a i kroz našu kuću su uvijek prolazili Rozga, Grašo i mnogi drugi pa su se odavno navikle na taj svijet', ispričao je Jole za tportal.