MODNA LEKCIJA

Ovo su idealni stajlinzi za ljetne dane

22.07.2016 u 18:34

  • +13

Cat & Jack

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na zabavi američkog lanca Trager lijepe glumice Rachel Bilson, Blake LIvely, Jenna Dewan i supruga Matthewa McConaugheyja, manekenka i voditeljica Camila Alves pokazale su šik ljetne stylinge

Četiri slavne ljepotice na vrtnoj zabavi pojavile su se u jednostavnim outfitima, idealnima za ljetne dane, i svaka na svoj način potvrdila je modno pravilo 'manje je više'.

Stajliš trudnica Blake Lively i ovoga je puta oduševila modnim odabirom, odlučivši se za veselu ljetnu haljinu s cvjetnim printom koju potpisuje dizajnerica Lindsey Thorburg, a uz nju je nosila Guccijeve tirkizne sandale ukrašene kamenčićima i zanimljivu kukičanu clutch torbicu luksuzne pariške modne kuće Chanel.

Glumica Rachel Bilson odlučila se za lepršavu haljinu u boho stilu iz Targetove modne kolekcije, uz koju nosila odgovarajuće sandale od brušene kože. Za haljinu iz iste kolekcije odlučila se i lijepa crnka, glumica Jenna Dewan, a odabrala je jednostavnu, ali jako efektnu kreaciju na prugice trendovski otkrivenih ramena.

Preplanulu put naglasila je bijelim kombinezonom s lepršavim plisiranim nogavicama atraktivna Brazilka Camila Alves, supruga glumca Matthewa McConaugheyja, koja je minimalistički look osvježila metalik zlatnom clutch torbom.