vratila se kući

Ponovo je u Hrvatskoj: Život na tri adrese Zrinke Cvitešić

19.12.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Naša uspješna glumica s međunarodnom karijerom ovih dana boravi u Zagrebu. Zrinka Cvitešić u ponedjeljak navečer vodila je adventski domjenak humanitarne organizacije Dora, a ovih dana očekuju je dva igranja predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu na koje svaki put 'doleti' iz Londona gdje joj je jedno od boravišta

U romantičnom izdanju, bijeloj haljini prekrivenoj sa tilom, ukrašenoj svjetlucajućim, točkastim detaljima Zrinka Cvitešić izgledala je poput princeze. I ovoga puta naša proslavljena domaća glumica čija je karijera odavno prerasla granice naše domovine, odjenula je kreaciju Matije Vuice čiji dizajn nosi na svim red carpet događanjima u svijetu te je redovito na istima apostrofirana kao najbolje odjevena

Rijetke trenutke boravka u Hrvatskoj Zrinka Cvitešić iskoristila je za vođenje humanitarnog domjenka, a u Zagreb je doputovala i zbog predstave 'Tko pjeva zlo ne misli' koju ovaj tjedan igra dva puta. Zbog te predstave svaki put mora doletjeti iz Londona. 

Tridesetsedmogodišnja Karlovčanka, kako je ranije izjavila, praktički živi u avionu, budući da trenutačno boravi na tri adrese. U Zagrebu i Londonu radi, dok njezin dečko, nogometaš 33-godišnji Niko Kranjčar igra za Glasgow Rangers.

U svom zgusnutom rasporedu ovaj tjedan je najavljena i kao gost predavač na Visokoj poslovnoj školi Zagreb gdje će u srijedu studentima pričati o svojim iskustvima rada u kazalištu na West Endu i hollywoodskoj produkciji.

  • +7
Zrinka Cvitešić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld