NA INSTAGRAMU

Ponovno sve oduševila: Jennifer Aniston zahvalila na 20 milijuna pratitelja - suzama

19.11.2019 u 10:26

Bionic
Reading

Točno su 34 dana prošla otkako je omiljena holivudska glumica Jennifer Aniston otvorila svoj službeni profil na Instagramu i totalno zaludila javnost. Njezine objave od samog su početka postale pravi hit, stoga zapravo i ne treba čuditi to da je u ovako malom vremenskom periodu skupila nevjerojatnu vojsku pratitelja

'20 milijuna pratitelja?! Pa to je poprilična brojka zahvalnica koje moram napraviti! Hvala vam, ljudi!' Napisala je to na Instagramu Jennifer Aniston uz svoju dvanaestu objavu. Ovoga puta riječ je o GIF-u na kojem briše suze sreće, a koji je nastao na nekoj od dodjela nagrada.

Taj GIF odlično se uklopio u cijelu priču - u činjenicu da je od 15. listopada, kada je otvorila svoj službeni profil i doslovce tim potezom srušila ovu društvenu mrežu, Jennifer Aniston prikupila čak 20 milijuna obožavatelja koji s nestrpljenjem čekaju svaku njezinu objavu.

Kako je krenula, nikoga ne bi čudilo da upravo ona uskoro zasjedne na tron i s njega makne Cristiana Ronalda, Arianu Grande, Selenu Gomez ili Taylor Swift, čija se brojka obožavatelja opasno približava 200 milijuna.

  • +17
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Jim Ruymen/UPI/JosiahW/Backgrid USA /TheImageDirect.com / The Image Direct/David Fisher/ Shutterstock Editorial /