UZBUĐENJE NA VRHUNCU

Trenutak koji su svi čekali: Šestorka iz 'Prijatelja' pojavit će se u novoj TV avanturi

13.11.2019 u 15:08

Bionic
Reading

Iako su godinama negirali i odbijali snimiti nove avanture, Rachel Green, Ross i Monica Geller, Chandler Bing i Joey Tribbiani mogli bi uskoro doživjeti svoj povratak na male ekrane. Strani mediji ekskluzivno donose vijest da je cijela glumačka postava pristala na ponovno okupljanje, a s idejom se navodno slažu i kreatori obožavane serije 'Prijatelji'

Prema pisanju Hollywood Reportera, legendarna glumačka postava serije 'Prijatelji' u pregovorima je oko novog angažmana koji bi se navodno trebao prikazivati na HBO-u.

Jennifer Aniston vratila bi se tako u svoju ulogu iz mladosti i postala Rachel Green, Courteney Cox opet bi gledali kao opsesivnu Monicu Geller, Davida Schwimmer kao njezina brata Rossa Gellera, Lisu Kudrow kao šašavu Phoebe Buffay, Matt LeBlanc postao bi nenadmašni Joey Tribbiani, a glumac Matthew Perry koji se u privatnom životu itekako zapustio možda bi se svojom ulogom Chandlera Binga ponovno vratio u normalu.

Kako piše spomenuti list, svih su pristali na ekskluzivni povratak 'Prijatelja' i novi projekt koji bi prikazao famoznu šestorku dva i pol desetljeća nakon što što su se prvi put pojavili na malim ekranima. S još uvijek nepoznatim projektom, koji je donekle potvrdila i Aniston u jednom svom live razgovoru na tv-u, slažu se i kreatori serije David Crane i Marta Kauffman.

Dok kraja godine, sve snimljene epizode 'Prijatelja' s ukupno deset sezona, prikazivat će se na streaming servisu Netflix, koji je nedavno iskrcao 100 milijuna dolara za ekskluzivna prava. Nakon isteka ugovora, serija se nastavlja prikazivati na Warner Brosovom streaming servisu HBO Max.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju

Upravo tamo trebao bi se prikazati i specijal o ponovno okupljanju glumačke ekipe, za koji se još sa sigurnošću zna da nije krenuo sa snimanjem. Tek traju pregovori oko svih detalja i uvjeta, ali uzbuđenim obožavateljima već je informacija da su složni oko okupljanja dovoljna.