OPET JE POČEO

Ponovno mu se pogoršalo stanje: Kanye West ovoga puta doista je pretjerao

17.09.2020 u 13:01

Bionic
Reading

Čini se da nema kraja ispadima slavnog repera i dizajnera i supruga reality zvijezde Kim Kardashian. No, ovoga puta mnogi smatraju da je doista pretjerao snimivši se, a potom i objavivši, snimku na kojoj urinira po osvojenoj nagradi, najavljujući bitku protiv diskografske industrije i moćnih Universala i Sonyja

43-godišnji Kanye West na svom je Twitter profilu objavio snimku wc-a u koji je ubacio jedan, od 21 osvojenih nagrada Grammy, te po istom urinira. Uz šokantnu snimku je napisao: 'Vjerujte mi...neću prestati!' Time se zapravo osvrnuo na na način kako funkcioniraju stvari u glazbenoj i modnoj industriji, želeći vratiti vlasništvo i copyright nad svojim pjesmama.

Osim toga, u mnogobrojnim tweetovima, posao glazbenika usporedio je s 'modernim ropstvom', objavivši na stotine stranica svojih ugovora, a napao je i izdavačku kuću Universal tvrdeći da je s njima potpisao više od deset ugovora, kao i da su ga pokušali 'živog pokopati'.

Prema onome što je objavio na Twitteru jasno je vidljivo da glazbena industrija uzima veliki dio postotka sebi, a uz puno skrivenih troškova, njemu kao glazbeniku na taj način ne ostaje gotovo ništa.

Njegova prepiska na Twitteru, i razno razne objave, trajale su nekoliko sati, a jedna od njegovih objava je obrisana nakon što je na njoj objavio osobne kontakte urednika magazina Forbes, Randalla Lanea, kojeg je prozvao rasistom, a sve iz razloga što ga taj časopis nije proglasio milijarderom. Twitteru je trebalo čak 30 minuta da uklone objavu, koja je potom i izbrisana.

U još jednom od tweetova, Kanye West našalio se i rekao kako će ga u sudskom procesu braniti supruga Kim Kardashian, aludirajući time na njezino studiranje prava pod nadzorom uglednih odvjetnica Erin Hanney i Jessice Jackson. Sama Kim Kardashian još se nije oglasila o novom suprugovom ispadu.