OMILJENI PAR

Ponovne zaruke ili samo varka za javnost: Jennifer Lopez pojavila se s golemim dijamantnim prstenom na ruci

08.04.2022 u 13:51

Bionic
Reading

Dijamantni prsten zabljesnuo je na desnoj ruci Jennifer Lopez i potpuno izbezumio obožavatelje koji navijaju za ponovne zaruke nje i Bena Afflecka

Nakon što su prije nekoliko mjeseci obradovali fanove diljem svijeta svojim ponovnim spajanjem, Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su glavna tema svih tabloida.

Glumica i pjevačica sve je uspjela zbuniti svojim novim prstenom, zbog kojeg se šuška da je Affleck kleknuo. Iako se još uvijek nisu očitovali u medijima na tu temu, dobro je poznato da su ludo zaljubljeni, sretni te trenutno uređuju svoj novi zajednički dom u Los Angelesu.

Ne bi ovo bio prvi puta da je Ben zaprosio zgodnu latino divu. Njih su dvoje bili zaručeni i zamalo odšetali pred oltar, ali naglo su 2004. raskinuli. Objasnili su tada da je golemi medijski pritisak ostavio traga na njihov odnos i ljubavnu romansu.

Iste godine Lopez se udala za Maca Anthonyja, a 2008. dobila blizance Emmu i Maxa. Dalje je nakon ovog kraha kleknuo i Affleck koji se 2005. oženio s kolegicom Jennifer Garner te dobio troje djece. Zajedno imaju kćeri Violetu i Seraphinu te sina Samuela.

Između ostalog atraktivna glumica i pjevačica u svojoj je dugogodišnjoj karijeri bila zaručena čak pet puta te prošla tri vjenčanja. Posljednje zaruče raskinula je u ožujku 2021. nakon dvije godine veze s bivšim sportašem Alexom Rodriguezom.

  • +11
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia