BEZ GREŠKE

Traperice koje pouzdano izdužuju noge i pamučna majica uvijek su sjajna ideja, a dokaz je i stajling Jennifer Lopez

30.03.2022 u 11:07

Bionic
Reading

Pripijene traperice odlaze nepovratno u prošlost, a sad je posve jasno da će se posve drukčiji modeli nositi u mjesecima pred nama

Svako desetljeće odgovaralo je određenom trendu traperica pa su šezdesete obilježile trapezice, 90-e su bile u znaku jeansa ravnih nogavica dok su se u 2000-ima najviše nosile skinny traperice u kombinaciji s npr. balerinkama.

Raznovrsna ponuda u trgovinama, od baggy traperica pa do modela s umjereno ravnim nogavicama, s visokim ili niskim strukom, svijetlog ili tamnog denima, zadovoljit će sve ukuse, no posve je jasno da će naglasak ove sezone biti na udobnijim modelima sa širim nogavicama koji jamče visoku razinu udobnosti.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je već neko vrijeme najavljivan kraj dominacije pripijenih modela, to se sad i dogodilo.

Premda je i ona nekad najčešće nosila skinny modele, J. Lo u posljednje vrijeme ne izlazi iz traperica širokih nogavica, koje joj odlično pristaju, a sad je pokazala da nije imuna niti na trapezice koje imaju dodatni plus - noge čine vizualno duljima.

Modna jednostavnost nadahnuta 70-ima kao stvorena je za zgodnu Jennifer. Bijeli T-shirt utaknut u trapezice od tamnog denima i ženstvene sandale na platformu bili su sasvim dovoljni da uspješna glumica, pjevačica i poduzetnica za ovaj stajling dobije pregršt komplimenata.

Cool look zaokružila je moćnom torbom s potpisom brenda Coach, ležernom frizurom i retro sunčanim naočalama te je stvorila genijalnu modnu kombinaciju koji vrijedi kopirati u proljetno-ljetnim mjesecima.