KAKVA FIGURA

Sportski look joj odlično pristaje: Ni Jennifer Lopez nije odoljela trendi tenisicama

31.03.2022 u 09:56

Bionic
Reading

Jennifer Lopez, 52-godišnja glumica, pjevačica i poduzetnica, u posljednje vrijeme samo niže odlična modna izdanja kojima je teško naći manu

Latino diva i u šestom desetljeću prkosi godinama i osvaja svojom bezvremenskom ljepotom.

Svi se slažu kako Jennifer u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada, a slavnoj ljepotici podjednako dobro pristaju i glamurozna izdanja na crvenom tepihu kao i sportski look.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: STOIANOV-spot-max/vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobro je poznato da je Jennifer velika obožavateljica Yankeesa, dok je njezin Ben Affleck fan Red Soxa pa se J.Lo odlučila okušati i u bejzbolu.

Jenny From The Block izgledala je senzacionalno u sportskom izdanju te je svoju zategnutu figuru ponosno pokazala u kratkoj hudici i personaliziranim tajicama brenda Style Reform s ispisanim imenima njezine djece, blizanaca Maxa i Emme.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sportski look zaokružila je trendi glomaznim tenisicama u bijeloj boji kakve su veliki hit posljednjih godina.

Kosa podignuta u visoki rep, sunčane naočale, torbica brenda Coach i njezin zaštitni znak - velike naušnice u obliku ringova sjajno su se uklopile u ovaj stajling.

Društvo im je pravila i 14-godišnja Jenniferina kćer Emme koju je dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem, a Ben s kojim je Jennifer bila zaručena početkom 2000-ih, bio je u casual izdanju: kariranoj košulji, crnim trapericama i tenisicama.