gotovo istodobno

Ponosne mame: Beyonce i Nevena Rendeli pokazale blizance

14.07.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Baš kao što su u nekoliko sati razlike objavile da očekuju blizance, slavna pjevačica Beyonce Knowles i naša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, na svojim su Instagram profilima sa obožavateljima podijelile i fotografije beba

Da očekuje blizance, naša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović objavila je samo dan nakon što je istu sretnu vijest sa svijetom podijelila slavna Beyonce Knowles, a sličan scenarij se ponovio i sada.

Iako je Mare i Leu rodila nakon pjevačice, Nevena Rendeli je tek jučer, nakon dva tjedna boravka u bolnici zbog manje porođajne težine curica, izašla iz iste i objavila fotografiju sa suprugom Makom Vejzovićem i njihovim djevojčicama, koje su ušuškane u autosjedalice i skrivene iza tetra pelena.

Nekoliko sati kasnije, na svom Instagram profilu i Beyonce Knowles je objavila fotografiju sa svojim mjesec dana starim blizancima, koje su ona i suprug Jay Z nazvali Sir i Rumi. U samo tri sata, fotografiju je lajkalo gotovo 3 i pol milijuna obožavatelja diljem svijeta, a na njezinu se fotografiju osvrnula i sama Nevena dajući svoj prikaz kako, za razliku od Beyonce, izgleda nakon neprospavane noći.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Napokon domaaaaa 🐣🐣 #twingirls #twinsies👯 #besafe #besafeinternational #2weeksold

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)